MTV Fitness & Squash Praha 9

Informace o objektu

Vlastník objektu

MTV Fitness s.r.o.
IČO: 24656950

Provozovatel objektu

MTV Fitness s.r.o.
IČO: 24656950

Kontaktní informace

Web: www.mtvfitness.cz/praha-9-squash

Adresa

Za Černým mostem 1425
19800 Praha

Typ objektu

Vnitřní
790 m2

Bezbariérový přístup

Ne

Areál

MTV Fitness & Squash Praha 9

Prostory

Rozloha

Sportovní prostor 720 m2
Klubový prostor 0 m2
Technický prostor 0 m2
Komerční prostor 0 m2

Sportovní prostor - Squashové kurty

Plocha

200 m2

Popis

Squash je hra i zábava pro volný čas, pro kondici a zdraví. Začátky squashe spadají do doby dávno minulé. První zmínka o podobné hře, která je považována za předchůdce squashe, pochází z roku 1150. Tato hra se jmenovala „le Pauem“ (hra dlaní) a pěstovala se zejména ve Francii. Tato gentlemanská hra učí vzájemnému respektu na kurtu mezi hráči – tzn., že se hráči nesmí omezit, natož pak ohrozit při hraní této hry. Jelikož se hraje na poměrně malém prostoru, obklopeném čtyřmi stěnami, vydáte během krátkého časového úseku nejvíce energie. Ve squashi dále rozvíjíte postřeh, taktiku, odhad a celkově si udržujete kondici. A chcete-li se stát opravdovým hráčem squashe, musíte mít ještě navíc rychlost sprintera, vytrvalost maratónce, hbitost gymnasty, koordinaci šermíře a taktické uvažování šachisty. Nevlastníte vybavení na squash? Nevadí, rádi Vám zapůjčíme raketu, míček a kurt :). Rakety a míčky máme rozlišeny podle pokročilosti hráče, náš personál Vám s výběrem poradí.

squashový kurt 3x

Sporty

squash

Rozměry

D: 10m Š: 6.4m

Povrch

palubky

Sportovní prostor - Cvičební sál

Plocha

60 m2

Popis

Pilates, power joga, alpining a jógalátes. Jógalates novinka – Ideální kombinace pro zdraví a kondici! Oblíbili jste si pilates i jógu? Láká Vás vyzkoušet jejich profesionální spojení? Přemýšleli jste o tom, jestli mají některá cvičení svůj protějšek? Jógalates kombinují silové cviky pilates s relaxační energií jógových pozic. V rámci hodiny budete posilovat i protahovat, napínat i uvolňovat. Výsledkem Vašeho snažení bude nejen posílení břišního, zádového a hýžďového svalstva a současně zlepšení pružnosti Vašeho těla, ale také zlepšení vědomí sebe sama, vitality a vnitřního klidu.

multifunkční sportovní plocha 1x

Sporty

jóga, jiná odvětví

Rozměry

D: 10m Š: 6m

Povrch

umělý povrch

Sportovní prostor - Cvičební sál 2

Plocha

60 m2

Popis

Cvičení a stolní tenis.

herna pro stolní tenis 1x

Sporty

stolní tenis

Rozměry

D: 10m Š: 6m

Povrch

palubky

Sportovní prostor - Posilovna a crossfit

Plocha

400 m2

Popis

Posilovna je rozdělena do dvou pater. V přízemí naleznete moderní posilovací stroje značky VITA v řadě EXKLUSIVE. 2. V 1. patře naleznete: Kardio zónu a Funkční crossfitovou zónu – speciálně na míru vytvořená konstrukce, která nabízí nespočet možností pro funkční trénink inspirovaná Ninja faktorem 🙂

posilovna 1x

Sporty

kulturistika

Rozměry

D: 20m Š: 20m

Povrch

umělý povrch