DŮM JÓGY PŘÍBRAM

Informace o objektu

Vlastník objektu

Sedláček s.r.o.
IČO: 25123297

Provozovatel objektu

Sedláček s.r.o.
IČO: 25123297

Kontaktní informace

Email: info@dumjogypribram.cz
Telefon: +420 730 132 177
Web: dumjogypribram.cz

Adresa

Plzenská 76
26101 Příbram

Typ objektu

Vnitřní
500 m2

Bezbariérový přístup

Ne

Poznámka:

Řádný provozní doba studia: 7:00 – 21:00 hodin, dle platného aktuálního rozvrhu hodin. Vytápění: ÚT s regulovanou teplotou 18 – 22 °C. Větrání: vzduchotechnika s rekuperací. Osvětlení: denní, LED světla. Místnosti: šatny – pánská, dámská a personální, WC – pánské, dámské a personální, sprcha dámská a pánská, dva sály na cvičení, chodba, recepce, sklad jógamatek, strojovna, úklidová místnost. Podlahy: sály – dřevo, recepce, chodby, šatny – vinyl, WC a sprchy – dlažba, strojovna – beton. Obklady: všechny WC a sprchy, úklidová místnost. Občerstvení: součástí recepce je bar s posezením, kde je možné zakoupit nealkoholické nápoje (čaj, káva, limo) - k tomuto účelu je bar v recepci vybaven ledničkou, dvojdřezem a myčkou. Pro provoz baru je vypracován systém kritických bodů HACCP.

Prostory

Rozloha

Sportovní prostor 200 m2
Klubový prostor 0 m2
Technický prostor 0 m2
Komerční prostor 0 m2

Sportovní prostor - Sál 1 - Dům jógy

Plocha

100 m2

Popis

Pro nastolení harmonie v prostorech Domu jógy a umožnění nerušeného plynutí energie - čchi - jsme nechali vše navrhnout dle tradičního čínského učení Feng Shui. O čerstvý vzduch se během cvičení starají vzduchotechnické jednotky s rekuperací vzduchu, a tak by plný jógový dech měl být opravdu plný čerstvého vzduchu a energie ;-) Pohodě při cvičení přispívá i příjemná podlaha z dubového dřeva. Dokonalé zvukové podbarvení lekcí zajišťuje zabudované profesionální ozvučení. Připraveny jsou pro vás též meditační polštářky a deky na shavasánu. Tento sál je zařízen také pro cvičení FLY jógy. Na víkendy je Dům jógy připraven na pronájem prostorů k celodenním či celovíkendovým jógovým aktivitám. Pro info o pronájmu volejte recepci.

multifunkční sportovní plocha 1x

Sporty

jóga

Rozměry

D: 10m Š: 6m

Soutěžní parametry

Pouze pro nesoutěžní (rekreační) sport

Povrch

palubky

Sportovní prostor - Sál 2 - Dům jógy

Plocha

100 m2

Popis

Druhý sál je připraven se stejnou péčí jako první. Je laděn do kapučínové barvy a dominuje mu velká mandala na stěně. Pro nastolení harmonie a umožnění nerušeného plynutí energie - čchi - jsme i zde nechali vše navrhnout dle tradičního čínského učení Feng Shui. O čerstvý vzduch se během cvičení starají vzduchotechnické jednotky s rekuperací vzduchu, a tak by plný jógový dech měl být opravdu plný čerstvého vzduchu a energie ;-) Pohodě při cvičení přispívá i příjemná podlaha z dubového dřeva. Dokonalé zvukové podbarvení lekcí zajišťuje zabudované profesionální ozvučení. Připraveny jsou pro vás též meditační polštářky a deky na shavasánu. V tomto sále je vše zařízeno pro cvičení HOT jógy, která se cvičí ve speciálně vyhřívaném sále na teplotu 38 – 42 stupňů Celsia. Na víkendy je Dům jógy připraven na pronájem prostorů k celodenním či celovíkendovým jógovým aktivitám. Pro info o pronájmu volejte recepci.

multifunkční sportovní plocha 1x

Sporty

jóga

Rozměry

D: 10m Š: 9m

Soutěžní parametry

Pouze pro nesoutěžní (rekreační) sport

Povrch

palubky