Skatepark Beroun

Informace o objektu

Vlastník objektu

Město Beroun
IČO: 00233129

Provozovatel objektu

Berounská sportovní, a.s.
IČO: 25627406

Kontaktní informace

Email: info@tipsportlaguna.cz
Telefon: 311 514 401
Web: www.berounskasportovni.cz/sport/skatepark-beroun/

Adresa

U Nádraží
26601 Beroun

Typ objektu

Vnější
800 m2

Bezbariérový přístup

Ano

Poznámka:

Moderní skatepark z roku 2009 nabízí množství překážek jak pro začínající sportovce, tak své uplatnění zde najdou i profesionálové. Přístup do areálu není omezený.

Prostory

Rozloha

Sportovní prostor 800 m2
Klubový prostor 0 m2
Technický prostor 0 m2
Komerční prostor 0 m2

Sportovní prostor - Skatepark Beroun

Plocha

800 m2

Popis

Skatepark se nachází u železničního hlavního nádraží, v sousedství pivovaru Berounský medvěd. Areál je bez obsluhy a nabízí různě obtížné sekce pro začátečníky i profesionály. Plocha nezastřešeného železobetonového skateparku o velikosti 40×20 m splňuje parametry profesionálního sportoviště. Zájemci zde najdou takzvané real street prvky, které simulují pouliční ježdění, imitující schody, zábradlí, šikmé nájezdy a rádiusy. Sportoviště nevyužívá žádný sportovní klub. Hřiště není osvětlené, veřejnost může navštěvovat hřiště kdykoliv kromě pozdních večerních hodin. Na projekci skateparku se podílel berounský rodák Tomáš Vintr, který patří k legendám tohoto sportu. Vstup zdarma, parkování přímo u areálu.

závodní trať 1x

Sporty

extrémní sporty

Rozměry

D: 40m Š: 20m

Soutěžní parametry

Celostátní soutěže

Povrch

beton

Doplňující informace

Prostor pro skateboarding Na ploše o velikosti 40x20 m naleznete překážky pro začátečníky i profesionály. Jsou zde prvky simulující pouliční ježdění, schody, zábradlí, šikmé nájezdy nebo rádiusy. Vše je ze železobetonu.