Taneční sály TC R.A.K. Beroun

Informace o objektu

Vlastník objektu

Ing. Tomáš Havel
IČO: 10258264

Provozovatel objektu

TC R.A.K., z.s.
IČO: 26648032

Kontaktní informace

Email: jan.liska@tcrak.cz
Telefon: 603544709
Web: tcrak.cz/beroun

Adresa

Česká 56
26601 Beroun

Typ objektu

Vnitřní
350 m2

Bezbariérový přístup

Ne

Poznámka:

TC R.A.K., z.s. se zabývá především výukou a tréninkem moderních tanečních stylů, se zaměřením pro účast na soutěžích, ve stylech: hip hop, show dance, disco dance, street dance, break dance, jazz dance, contemporary (a další taneční styly). Výuka je zaměřená na děti ve věku od 4 let po dospělé bez omezení věku. Velkým hitem jsou hodiny (open class) pro veřejnost a tanečníky starší 30 let. Další styly, kterými se naši členové zabývají v nesoutěžní míře je balet včetně akrobacie. Břišní tance a break. ( výuku zajišťuje v našem centru samostatná taneční škola). Pro veřejnost děláme kondiční cvičení a taneční hodiny (open class).

Sportovní prostor - Taneční sály Taneční centrum R.A.K. Beroun

Plocha

256 m2

Popis

Taneční Centrum R.A.K., z.s. se zabývá především výukou a tréninkem moderních tanečních stylů, se zaměřením pro účast na soutěžích, ve stylech: hip hop, show dance, disco dance, street dance, break dance, jazz dance (a další taneční styly). Výuka je zaměřená na děti ve věku od 4 let po dospělé bez omezení věku. Každý taneční sál má svou vlastní hudební aparaturu (CD a MP3). Sály jsou odhlučněny.

taneční sál 1x

Rozměry

D: 9m Š: 9m

Soutěžní parametry

Pouze pro nesoutěžní (rekreační) sport

Povrch

umělý povrch

Doplňující informace

Sál 1 – 90m2 je sál v prvním patře. Před sálem je možné posezení podobně jako v přízemí. Sál má samostatnou šatnu a toaletu. Zrcadlová stěna je součástí sálu, na podlaze je speciální taneční povrch Baletisol. Sál má samostatnou vzduchotechniku pro odvětrání sálu. Zde se vyučuje street dance, hip hop, disco dance a show dance.

taneční sál 1x

Sporty

Taneční sporty

Rozměry

D: 8m Š: 7m

Soutěžní parametry

Pouze pro nesoutěžní (rekreační) sport

Povrch

umělý povrch

Doplňující informace

Sál 2 – 60m2 je v přízemí, na podlaze je speciální taneční povrch Baletisol. Tento zrcadlový sál má zrcadla na třech stranách sálu. Je zde samostatná vzduchotechnika, pro odvětrání. Součástí tohoto sálu je šatna a toalety. Na tomto sále se vyučuje Break dance, Hip hop, show dance, individuál atd.

taneční sál 1x

Sporty

Taneční sporty

Rozměry

D: 14m Š: 8.5m

Soutěžní parametry

Pouze pro nesoutěžní (rekreační) sport

Povrch

umělý povrch

Doplňující informace

Sál 3 o celkové rozloze 119 m2 je sál v suterénu budovy. Tento sál je největší, na podlaze je položený speciální taneční povrch Baletisol. Součástí sálu je vzduchotechnika, zrcadlová stěna, šatna, toaleta a sprcha. Jsou zde tyče na balet. Zde se učí akrobacie, máme žíněnky pro výcvik tanečníků.